O: "Knitting Lingerie Style" Joan McGovan-Michael
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share •
O: "Knitting Lingerie Style" Joan McGovan-Michael
Niisiis - kogusin ennast ja ootasin paremaid aegu, et tellida endale Rahva Raamatust Joan McGovan-Michael'i "Knitting Lingerie Style". Otse poest neil seda detsembris tellida ei olnud võimalik - ja näib, et e-poe tellimuse vormistamisega olen ikka vist liiga kaua venitanud....
Sest seda raamatut enam neil müügis ei ole.
Alati jääb muidugi võimalus tellida trükis maailma teistest servadest - aga otsustasin enne üle küsida, et ehk on kellelgi siinsest seltskonnast raamatut müügiks pakkuda.
Sest seda raamatut enam neil müügis ei ole.
Alati jääb muidugi võimalus tellida trükis maailma teistest servadest - aga otsustasin enne üle küsida, et ehk on kellelgi siinsest seltskonnast raamatut müügiks pakkuda.
Re: O: "Knitting Lingerie Style" Joan McGovan-Michael
Hei, juhul kui foorumist juhuslikult seda raamatut ei saa ja Amazoni jm kohta ka ei taha minna, siis www.kriso.ee laseb ka seda raamatut tellida.

v2ikekass- Ütleb sõna sekka
- Postituste arv: 230
Krisos on sinu sooviraamatu hind 23,13, aga siin ainult 15,70. Kusjuures postikulu ei ole
Ma tellisin alles sealt 2 kudumisraamatut ja nädalaga sain kätte. Igati asjalik koht, mu meelest.
Ma tellisin alles sealt 2 kudumisraamatut ja nädalaga sain kätte. Igati asjalik koht, mu meelest.
meka kirjutas:Krisos on sinu sooviraamatu hind 23,13, aga siin ainult 15,70. Kusjuures postikulu ei ole![]()
Oot-oot, seal polegi üldse postikulu või? Huh, pidin ma seda lugema
.
Ilma postikuluta, jah
. Tekitab sõltuvust, eksole.
. Tekitab sõltuvust, eksole.Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1